Concert pascal
MOPAN Suceava

Preşedintele PNL Suceava şi al Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, a reacţionat joi la atacurile social democraţilor care au anunţat că analizează suspendarea sa din funcţie din cauză cu nu pune în aplicare hotărârile de Consiliu Judeţean. Flutur a constatat că pesediştii au intrat în campanie electorală mai repede şi că încearcă să-şi creeze culoar politic şi să se afirme odihniţi după patru ani de hibernare. „Observ că PSD a intrat în campanie electorală mai repede. E vizibil pentru că cel puţin la Suceava e loteria listelor la PSD. În fiecare săptămână e o altă listă şi într-un fel sau altul încearcă să-şi creeze culoar să se afirme în bătălii politice odihniţi după patru de hibernare în care administraţia judeţeană nu a făcut nimic. De fapt a blocat proiecte şi a vândut Suceava altor judeţe vecine iar astăzi sunt foarte odihniţi şi vocali. Vin cu scrisori deschise, semideschise, cu fel de fel de reproşuri. Nu o să intru în acest joc. Îi anunţ că o să-i las şomeri din acest punct de vedere. Eu nu pot să fiu eligibil pentru pesedişti pentru că nu ei m-au votat preşedinte de CJ. Am văzut că îmi cer suspendarea. Nu m-au votat aşa că pot să mi-o ceară 24 de ore pe zi. Să fie sănătoşi. După criteriile lor nici nu am cum să corespund. După mintea unora din PSD Flutur ar trebui să plece acasă”, a declarat Flutur.

Gheorghe Flutur despre reproşurile pe care i le-ar putea face pesediştii

Gheorghe Flutur a precizat că el a venit în fruntea judeţului cu un program de guvernare validat de suceveni, cei care i-au stabilit de fapt şi acţiunile prioritare. Flutur a spus că pesediştii i-ar putea reproşa faptul că a deblocat lucrările la şoseaua de centură a Sucevei sau la pârtia de schi de la Cîmpulung Moldovenesc, că a obţinut fonduri prin PNDL pentru modernizarea a 65 de şcoli, că a revigorat asociaţia Produs în Bucovina sau că a reluat în forţă promovarea judeţului. „Oare de ce domnilor pesedişti vă deranjează că am deblocat proiectul şoselei de centură a Sucevei şi că anul viitor va fi gata după ce a prins mucegai şi păianjeni patru ani când nu aţi făcut nimic că aţi cotozât planurile cu carioca cu fel de fel de miniştri de-ai dumneavoastră ? Pârtia de schi de la Câmpulung se face după ce patru ani a stagnat. Poate fi din punctul lor de vedere o acuză. Că am deblocat gestionarea deşeurilor şi am intrata în linie dreaptă iar la anul scoatem la licitaţie operarea întregului sistem? Poate fi. Că am deblocat subvenţiile pentru agricultură? Poate fi din punctul lor de vedere o acuză. Am deblocat documentaţia pentru construcţia conductei de gaz metan spre Vatra Dornei. Din punctul lor de vedere poate fi iar o acuză. Că am deblocat împreună cu primarul Ion Lungu asfaltarea centrului Sucevei, că am finalizat Muzeul de Istorie, că am făcut expoziţia permanentă la Cetatea de Scaun? Poate fi din punctul lor de vedere deranjant. Că am deschis liniile aeriene spre Milano şi Londra şi îndată anunţăm alte rute?”, a declarat Flutur.

Flutur despre „fantasmagoriile” fostei administraţii judeţene

El i-a amintit fostei administraţii PSD a judeţului că a promis multe lucruri pe care nu le-a mai transpus în practică. „Dacă e să discutăm despre acţiuni promise şi nefăcute amintesc despre acele fantasmagorii despre parcul de dinozauri de la Păltinoasa care nu s-a mai făcut, despre medicina chinezească de la Cacica care nu s-a mai făcut, despre cum prezentau pesediştii ministrului Grapini crocodili într-o baltă la Păltinoasa sau pisică sălbatică într-un copac. S-au dus apoi la Legoland în Germania să înveţe de acolo ceva. Nu s-a concretizat nimic din toate astea dar pe noi ne ia la rost de ce nu respectăm nu ştiu ce calendar de acţiuni”, a tunat preşedintele PNL Suceava. Flutur le-a transmis pesediştilor să stea liniştiţi că vor avea la dispoziţie cel puţin patru ani de opoziţie în care vor avea timp să critice. „Vin alegerile parlamentare şi ne vom pregăti să spunem oamenilor de ce trebuie să voteze PNL. Staţi liniştiţi că veţi avea timp cel puţin patru ani  să criticaţi din opoziţie că nu veţi guverna România. Noi mergem înainte să facem ceva bun pentru judeţul Suceava şi pentru România”, a conchis Flutur.

Lungu: „Cred că nu trebuie să-i băgăm în seamă prea mult”

La rândul său preşedintele organizaţiei municipale Suceava a PNL,  Ion Lungu, a declarat că pesediştii nu trebuie băgaţi în seamă prea mult pentru că populaţia nu mai vrea scandal ci oameni care fac treabă. „O să le demonstrăm pe 11 decembrie. Sucevenii sunt sătui de scandal. Cei de la PSD vor contabiliza o înfrângere pe 11 decembrie când îi vom reduce la tăcere. Văd că vorbesc de suspendarea preşedintelui CJ. Mă amuză. Cred că nu trebuie să-i băgăm în seamă prea mult iar răspunsul final îl dăm pe 11 decembrie. Cred că electoratul s-a maturizat nu mai este cel de acum 10-15 ani. Lumea ştie ce au făcut unii ce au făcut ceilalţi şi au posibilitatea de a discerne cine a făcut bine sau cine a făcut mai mult sau mai puţin”,a  declarat Lungu.

Flutur către cei de la PSD Suceava: „Staţi liniştiţi că veţi avea timp cel puţin patru ani să criticaţi din opoziţie”, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava