Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a anunţat în cursul zilei de joi că viitorul partid format din PNL şi PDL va avea ca siglă o săgeată într-un cerc cu stelele Uniunii Europene, pe un fundal cu albastru şi alb, culorile PPE. Gheorghe Flutur, care este secretar general al PDL, a declarat că astăzi au fost finalizate negocierilor PDL şi PNL. El a explicat că cele două partide vor fuziona prin contopire, cu o paritate de unu la unu. El a amintit că noul partid se va numi PNL, va avea sediul central în Aleea Modrogan 1 (actualul sediu al PDL), iar imnul va fi „Verde-nrourat”, deoarece „este cel mai frumos imn”.

Secretarul general al PDL a mai spus că unul dintre cele două partide va nominaliza candidatul pentru funcţia de preşedinte al României, iar celălalt va da premierul. Flutur a arătat că viitorul candidat comun pentru alegerile prezidenţiale ar putea fi anunţat după data de 3-4 august 2014.

Secretarul general al democrat liberalilor a mai explicat că sâmbătă, 26 iulie a.c., va avea loc un congres al PDL în care se va aproba fuziunea prin absorbţie a Forţei Civice. După acest congres, PDL şi PNL vor avea o Convenţie Naţională comună în care va fi aprobată fuziunea prin contopire.

„Şi PDL şi PNL au dat dovadă de maturitate politică. Este o premieră după anul 1989 să construim un mare partid de dreapta în România, renunţând la orgolii şi la sentimente care ne-au legat pe fiecare de partidele noastre. Important este să construim un partid mare de dreapta pentru câştigarea alegerilor pentru funcţia de preşedinte al României. Am făcut şi eu parte din echipa de negociere, şi sunt bucuros că am reuşit împreună acest lucru”, a declarat Gheorghe Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava