Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat în ședința de astăzi a deliberativului că situația legată de consumul de droguri este extrem de îngrijorătoare la nivelul județului și a solicitat o abordare atentă a problemei. El a declarat: „Părerea mea este ce e nevoie de propuneri mult mai aplicate, cu implicarea mai multor structuri, familie, biserică, școală. Situația este gravă și trebuie să întrebăm structurile statului dacă stăpânesc fenomenul, pentru că vedem și citim despre percheziții la traficanții de droguri și în județul Suceava și sunt cam multe. Nu este în regulă. Intrăm într-o nouă etapă și e nevoie de o implicare mai mare. Nu trebuie doar să citim niște statistici despre consumul de droguri, ci să ne ducem la cauză, să vedem de unde vin furnizorii ăștia blestemați de otrăvuri pe piața tinerilor”.

Șeful administrației județene a continuat: „Să vedem evenimentele, organizatorii de evenimente, ce răspundere au. Foarte bine, avem evenimente. Dar la marginea evenimentelor nu cumva se întâmplă dezastre? Nu cumva ar trebui să îi responsabilizăm pe organizatorii aceștia mult mai mult? Mai e relația familie – școală, cu părinți plecați în străinătate. Ce facem? Sunt foarte multe lucruri de discutat. Aici și Ministerul de Interne, domnul ministru Cătălin Predoiu ne-a solicitat să discutăm în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică mai multe chestiuni. Lupta împotriva criminalității organizate, acțiunile preventive, climatul de siguranță în instituțiile de învățământ și pe drumurile publice. Așa cum ați fost întotdeauna creativi vă cer să veniți cu idei, cu teme care să fie discutate aici, în deliberativul județean”.

 

Flutur nu mai vrea doar statistici despre consumul de droguri: „Trebuie ne ducem la cauză și să vedem de unde vin furnizorii ăștia blestemați de otrăvuri pe piața tinerilor”, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava