Concert Pascal

Secretarul general al PDL, senatorul de Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat miercuri că raportul MCV făcut public de Comisia Europeană denotă clar iresponsabilitatea și lipsa de onestitate a liderilor USL. Flutur a arătat că cel mai important lucru din raportul MCV este faptul că statul de drept a fost expus iar independența justiției este expusă în continuare loviturilor politice. ”Sunt si aspecte pozitive, măsuri luate de Guvernele PDL. Instituțiile statului de drept stau în picioare pentru că PDL le-a crescut, le-a protejat și le-a lăsat să își creeze aparat, resurse umane, expertiză, specialiști. Justiția stă pe picioare astăzi nu din meritul Guvernului Ponta. Partea negativă din raport ține explicit de USL. Nu numai pentru justiție, pentru că justiția ține de nivelul de trai. Când lovește în justiție, USL lovește în nivelul de trai”, a mai spus Gheorghe Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
 • http://SiteWeb... China

  Dar de ce dăm vina doar pe USL?

  Se spune, în mod eronat, că USL este de vină pentru raportul negativ MCV pe justiţie al României. Dar de ce avem nevoie de asemena monitorizare?

  Cred că nu doar USL este vinovat pentru ceea ce se întâmplă.

  Din punctul meu de vedere, vina ne apartine într-o foarte mare măsură, deoarece prea votăm cu ochii închişi pe oricine obţine loc pe listele electorale. USL este construit strîmb, asemenea tuturor partidelor politice din România (ştiu că USL nu e partid politic!), dar e vina noastră, a alegărorilor că permitem aşa ceva de ani buni.

  Din păcate, încă mai acordăm voturi în mod sentimental, fără a analiza întreaga biografie celui care candidează şi fără a ţine cont de ea. La modul cel mai serios şi mai responsabil. Dacă am avea în vedere realizările politice ale candidatului până la data alegerilor şi i-am acorda sau nu votul în funcţie de ce a făcut pentru electorat, nu pentru ce promite că va face, lucrurile ar sta altfel. Nouă cine ne plăteşte salariul, făra a munci mai înainte? Pentru ce încă mai acordăm votul nostru celor care promit şi nu celor care au făcut ceva pentru oameni? Acesta este unul dintre criteriile ce ne diferenţiază politic de Europa civilizată.

  Astfel, nici incidentul din 24 Ianuarie de la Iaşi, pe care îl regret sincer, nu ar fi avut loc.

  Până una-alta, să avem grijă să nu devenim victime ale iernii!

 • http://SiteWeb... daniela

  asa este , guvernul Ponta -cel mai corupt guvern dupa 1989 care distruge Romania!

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava