Concert pascal
MOPAN Suceava

În primul meci oficial al anului, Foresta Suceava a primit pe stadionul ”Areni” vizita echipei Ceahlăul Piatra Neamț, într-un meci din etapa a XVI-a a seriei I. Sâmbătă 11 martie, iubitorii fotbalului sucevean au dorit să încurajeze formația favorită la începutul unui nou drum către promovare. Condițiile meteo au fost bune, teren cât a putut fi mai bine pregătit, iar gruparea pregătită de antrenorul Dorin Goian i-a răsplătit pe fani cu o victorie.

Deși scorul final al disputei Foresta Suceava – Ceahlăul Piatra Neamț a fost 2-1, însă dominarea gazdelor a fost mult mai clară. La finalul primei reprize scorul a fost 1-0 în favoarea sucevenilor, Bogdan Filip marcând cu calm după a greșeală clară a apărării nemțene. Galben-verzii au mai avut ocazii de a marca însă Chika a fost neinspirat în fața porții adverse, iar șutul lui Netbai a lovit bara. Oaspeții au avut o singură situație de a marca, una monumentală, atacanții nereușind să puncteze din careul mic al gazdelor.

La zece minute de la reluare tot Foresta Suceava a înscris, Marian Filip găsind plasa după o minge respinsă greșit de portarul advers. La 2-0 în favoarea lor, suceveniii au redus motoarele și jocul a devenit monoton. Pe fondul acestei relaxări premature a gazdelor, nemțenii au redus din handicap prin Ahmed.

Cele trei puncet puse în joc au intrat în contul Forestei Suceava, logic după cum a decurs jocul. În etapa a următoare, Foresta Suceava va evolua tot acasă, cu Știința Miroslava.

În runda a XVI-a, Bucovina Rădăuți a trecut de CSM Bacău cu 5-3, pentru gazde punctând Stoian, de două ori și Aftanache, de trei ori. Și Șomuz Fălticeni a câștigat în această etapă, 2-0 pe terenul echipei Rapid Brodoc cu golurile lui Alecsandru și Merticariu.

Rezultate consemnate în etapa a XVI-a:

Miercurea Ciuc 2  – Viitorul Darabani1-1

Foresta Suceava – Ceahlăul Piatra Neamț2-1

Bucovina Rădăuți – CSM Bacău5-3

Rapid Brodoc – Șomuz Fălticeni0-2

Știința Miroslava – Dante Botoșani3-0 (la masa verde)

Foresta Suceava a câștigat derbiul cu Ceahlăul Piatra Neamț, 6.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava