Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava a rămas neînvinsă pe propriul teren și după etapa a XIII-a a seriei I a Ligii a III-a de fotbal. Gruparea pregătită de Selim Benachour, ajutat de Bogdan Tudoreanu și Mihai Guriță a reușit să se impună în fața celor de la Ceahlăul Piatra Neamț cu 1-0 cu golul marcat de Robert Martin.

Sucevenii au dominat teritorial partida, oaspeții preferând să joace pe contraatac. Prima parte a întâlnirii a fost una de tatonare, sucevenii amenințând pentru prima dată poarta adversă prin Artenie, în minutul 23. Imediat, Martin a trecut și el pe lângă deschiderea scorului, însă a reluat slab o centrare a lui Artenie din flancul stâng. Oaspeții și-au arătat pentru prima dată veleitățile ofensive prin Pîntea, care i-a încercat vigilența portarului George Niga cu un șut de la marginea careului mare. Nemțenii au continuat să rămână periculoși în atac, iar în minutul 30 fundașul Nguyen a fost nevoit să scoată de pe linia porții lovitura de cap a lui Antim, la care Niga era bătut. Repriza întâi s-a încheiat cu o mare ratare a lui Martin, atacantul Forestei izbind în plin transversala cu un vole executat din mijlocul suprafeței de pedeapsă.

În debutul părții secunde, sucevenii păreau că nu găsesc soluții să desfacă apărarea celor de la Ceahlăul, care au renunțat la orice intenții ofensive. Asta până în minutul 60, când Martin a reluat inițial în bară o minge centrată de Robert Grumezescu de pe partea dreaptă, după care tot el a fost cel care a urmărit balonul și l-a împins de la un metru, cu pieptul în plasă, cu toată opoziția unui apărător advers. Forestierii puteau să închidă meciul 12 minute mai târziu, însă centralul întâlnirii a închis ochii la un fault suferit de Grumezescu în suprafața de pedeapsă nemțeană. Pe final, formația gazdă putea să-și dubleze avantajul la șutul expediat de Onofraș, însă portarul Barna a fost la post.

Foresta a evoluat în alcătuirea: G. Niga – Onofraș, Celeadnic, Mateciuc, Nguyen – L. Roman, Cem, Parouty, Artenie (90 Ghimp) – Martin (74 Mateiciuc), Grumezescu (83 Fares). Antrenori: Selim Benachour, Bogdan Tudoreanu și Mihai Guriță.
În etapa a XIV-a Foresta Suceava va evolua pe terenului liderului la zi al seriei I, Gloria Buzău.

Foresta Suceava a trecut la limită de Ceahlăul Piatra Neamț, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava