MOPAN Suceava

Foresta Suceava este favorită la calificarea în finala barajului de promovare pentru Liga a II-a după ce a remizat pe terenul celor de la CSM Râmnicu Sărat.

Ambele goluri, ale partidei încheiate la egalitate 1-1, au fost înscrise din penalty, primul de jucătorul bucovinenilor Samson, după un henț al gazdelor, al doilea de buzoianul Mihai Constantinescu, după un fault dubios.

Totuși, se pare că formația pregătită de Dorin Goian a făcut un joc modest și a avut șansă. Pe bătrânul stadion ”Areni” diferența poate fi făcută doar de suporterii suceveni care sunt așteptați în tribune în număr cât mai mare.

Meciul retur și decisive dintre Foresta Suceava și CSM Râmnicu Sărat va avea loc sâmbătă 27 mai de la ora 17.30. Partida are o oră de desfășurare specială pentru că în caz de egalitate se vor juca prelungiri și penaltiuri. Nu mai contează, ca în anii trecuți golul marcat în deplasare, deci Foresta Suceava trebuie să marcheze un gol în plus față de buzoieni.

Dacă Foresta Suceava va câștiga pe propriul teren disputa cu CSM Râmnicu Sărat va juca cu învingătoarea din dubla Ceahlăul Piatra Neamț – Metalul Buzău. Și în acest prim duel scorul a fost egal, 1-1.

Foresta Suceava are prima șansă la accesul în finala barajului pentru promovare, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava