Concert pascal
MOPAN Suceava

Pandemia cauzată de COVID-19 ține fotbalul din Rădăuți în izolare. Confruntată în continuare cu 12 cazuri pozitive în cadrul lotului de jucători, CSM Bucovina a solicitat amânarea derbyului județean pe care trebuia să-l dispute, sâmbătă, pe stadionul Areni, contra Forestei, în cadrul etapei a III-a a Ligii a III-a, meciul urmând să fie reprogramat de Federație la o dată ulterioară, cel mai probabil pe 14 octombrie.
Fără niciun joc disputat în campionat și eliminată la “masa verde” din Cupa României, trupa lui Ionesi spera să debuteze oficial în noul sezon marți, 29 septembrie, când are programată “restanța” cu Sporting Vaslui.
“Sperăm ca, în urma testărilor care vor avea loc la începutul săptămânii viitoare, să putem disputa primul nostru meci oficial din acest sezon, e vorba de restanța din prima etapa cu Sporting Vaslui, reprogramată pentru data de 29 septembrie. Suntem foarte dezamagiți deoarece munca eroică depusă în ultimele trei luni de zile, se vede a fi compromisă din cauza situației epidemiologice actuale. Vă mulțumim foarte mult pentru susținere și sperăm să revenim cât de curând pe suprafața de joc”, este mesajul transmis de clubul rădăuțean, care a cheltuit până acum aproape 30.000 de lei pe testele medicale, fără să dispute macar un meci oficial.
Amânarea derbyului de sâmbătă nu le-a picat bine celor de la Foresta Suceava, care sunt nevoiți să ia o pauză forțată de două săptămâni până la următorul meci de campionat, cel din deplasare, cu Șomuz Fălticeni.
“Amânarea meciului de sâmbătă ne dă și nouă puțin programul peste cap, pentru că, după doar doua etape disputate, intervine o pauză forțată de două săptămâni, care nu este benefică pentru fotbaliștii noștri”, a comentat președintele executiv al Forestei, Andrei Ciutac.
În condițiile în care meciul dintre Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți a fost amânat, singura echipă suceveană care va evolua sâmbătă este Șomuz Fălticeni, în deplasare, la Pașcani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava