Concert pascal
MOPAN Suceava

Divizionara secundă Foresta Suceava l-a împrumutat până în vară pe Alexandru Corban, de la FC Botoșani. Mijlocașul, care duminică a implinit 19 ani, a jucat în sezonul precedent, sub comanda lui Cristi Popovici, la SC Bacău.

Originar din localitatea băcăuană Comănești, Alexandru Corban este mijlocaș de bandă, dar poate evolua și în zona centrală a terenului. În sezonul precedent a jucat în 22 de partide pentru SC Bacău, perioadă în care și-a trecut în cont două goluri și două pase de gol.

După desființarea echipei băcăuane, Corban a fost dorit de Ioan Andone la Dinamo București, dar în cele din urmă a ajuns la FC Botoșani. Mijlocașul nu l-a convins însă pe Leo Grozavu in cantonamentul din Antalya, astfel că, la solicitarea lui Cristi Popovici, a fost împrumutat pe Areni.

„Am decis ca Alexandru Corban şi Andrei Chindriş să fie împrumutaţi până la vară în Liga a II-a, la Foresta Suceava, respectiv Academica Clinceni. E mai bine ca ei să meargă să evolueze sub formă de împrumut până în vară la alte formaţii. Era foarte greu pentru ei să prindă lotul. Sunt tineri şi au nevoie de cât mai multe meciuri în picioare. Sunt convins că în vară vor reveni mult mai puternici la echipa noastră”, a declarat preşedintele clubului FC Botoşani, Cornel Sfaiter.

După venirea lui Alexandru Corban, numărul jucătorilor care au trecut pe la SC Bacău înainte să joace pentru Foresta a ajuns la 9. Ceilalți sunt Constantin Drugă, Alessandro Masella, Ionuţ Mihălăchioaie, Lucian Dumitriu, Bogdan Rusu, Cornel Căinari, Cătălin Vraciu şi Robert Grumezescu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava