Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava și-a păstrat avantajul de nouă puncte față de a doua clasată și după trei etape scurse din play-off. După ce a remizat cu Ceahlăul Piatra Neamț, pe teren propriu și a trecut de Bucovina Rădăuți, tot pe Areni, gruparea suceveană a reușit să învingă în deplasare pe CSM Bacău.

În prima repriză elevii antrenorului Dorin Goian au evoluat modest, fără orizont, jocul lor fiind influențat clar și de gazonul extreme de denivelat de la Bacău. După o eroare în defensive ei și primit gol în minutul 22, Zaharia înscriind la un corner.

“Galben-verzii” au prestat un joc fără orizont într-o prima repriza încheiată de gazde in avantaj, gratie golului marcat de Zaharia (’22), in urma unui corner.

Antrenorul Dorin Goian a fost inspirat în ultima jumătate de oră de meci și Foresta Suceava a jucat cu trei atacanți, Chika, Robert Martin și Muntean. Chika a reușit egalarea în minutul 79, cu o execuție special de la sol, iar Filip a marcat dintr-o lovitură liberă de pe partea dreaptă care l-a surprins pe portarul gazdelor.

Echipa suceveană a terminat meciul cu un jucător mai puțin pe teren, după ce Samson a încasat al doilea cartonaș galben in minutul 87.

Foresta Suceava: Niga – Grosu, Cană, Botezatu, Nițu – Samson, M. Ilie, Filip, Căinari, Codău – Chika. Antrenor: Dorin Goian. Au mai intrat: Muntean, Martin, Nechita și Tanasă, ultimul revenind după accidentare.

În celălalt meci al rundei a III-a din play-off-ul seriei I, Bucovina Rădăuți – Ceahlăul Piatra Neamț 1-2.

În aceste condiții, pe locul secund în clasament a trecut Ceahlăul Piatra Neamț, viitoarea adeversară a Forestei Suceava, meciul urmând să se joace sub Pietricica. Bucovina Rădăuți, care a pierdut toate cele trei partide jucate în play-off va juca în etapa a IV-a la CSM Bacău

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava