Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, la Iaşi, a avut loc al treilea turneu al Campionatului Naţional de rugby în şapte pentru juniori sub 19 ani. Echipa Liceului cu Program Sportiv din Suceava a făcut parte din grupa B alături de CSŞ Gura Humorului, Colegiul Tehnic „Dinicu Golescu” Bucureşti şi Colegiul naţional „Aurel Vlaicu” Bucureşti.

În primul meci, formaţia LPS Suceava a întâlnit gruparea CSŞ Gura Humorului într-un derby bucovinean. Elevii antrenorului Dumitru Livadariu s-au impus la final cu scorul de 21-5. Pentru suceveni au marcat Cora, Boian şi Cuzeac, eseuri, Cora reuşind două transformări şi Traci una.

În a doua partidă, LPS Suceava a cedat în faţa echipei Colegiului Tehnic „Dinicu Golescu” Bucureşti cu 12-19. Pentru învinşi au marcat Cora şi Traci, câte un eseu şi Cora o transformare.
În ultimul joc din grupă, LPS Suceava a trecut de Colegiul Naţional „Aurel Vlaicu” Bucureşti cu 17-5. Pentru învingători au marcat Cora, Medrihan şi Chirilă, câte un eseu şi Cora o transformare.
În duelul decisiv pentru locurile III-IV, LPS Suceava a întâlnit campioana en-titre CSŞ 2 Baia Mare. Sucevenii au fost foarte aproape de un rezultat bun, doar o eroare individuală la sfârşit de meci privându-i de o victorie, scorul final al meciului LPS Suceava – CSŞ 2 Baia Mare fiind 14-21. pentru suceveni au marcat Ianoş şi Solodiuc, eseuri şi Cora două transformări.

„Am ajuns şi la acest al treilea turneu într-o semifinală. Dacă la primul turneu de la baia Mare am luat locul III, iar la cel de la Piteşti locul II, de această dată ne-am clasat pe locul IV.
Mă bucur de forma în care ne aflăm şi sper să ne descurcăm la fel de bine şi la următorul turneu” a declarat antrenorul echipei LPS Suceava, Dumitru Livadariu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava