Concert pascal
MOPAN Suceava

Hailey Baldwin, soția lui Justin Bieber, a fost adeseori acuzată că l-ar fi furat pe artist de lângă Selena Gomez, alături de care a trăit o frumoasă poveste vreme de 8 ani. Hailey și Selena au fost mult timp rivale și toată lumea s-ar fi așteptat ca o întâlnire dintre ele să iasă cu păruială. Însă nici vorbă de așa ceva, potrivit click.ro!

Modelul Hailey Baldwin, 26 de ani, a avut mult de furcă cu fanii Selenei Gomez, 30 de ani, care au acuzat-o constant pe blondină că l-a furat pe Justin Bieber, fostul iubit al cântăreței. În prezent, Justin Bieber și Hailey duc o viață fericită împreună, fiind căsătoriți din 2018. Cu toate acestea, Hailey a ținut să lămurească odată pentru totdeauna situația, iar recent a explicat că nici nu se pune problema să fi intervenit în relația pe care Bieber a avut-o cu Selena.

Se pare că nu mai există resentimente între Hailey Bieber și Selena Gomez, căci cele două au fost fotografiate îmbrățișându-se ca și cum ar fi fost cele mai bune prietene, în cadrul unui eveniment fastuos, Academy Museum Gala, ce a avut loc în Los Angeles, notează sursa citată.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/fosta-iubita-si-actuala-sotie-a-lui-justin-bieber-2213312.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava