Muzeul ‘Graceland’, fosta reședință a regretatului Elvis Presley, va fi redeschisă săptămâna aceasta, după ce au fost luate mai multe măsuri de siguranță sanitară, în contextul pandemiei de coronavirs, informează contactmusic.com.

Celebra locuință din Memphis, Tennessee, se va redeschide joi, pentru prima dată din martie, atunci când  majoritatea muzeelor, restaurantelor, barurilor, sălilor de cinema şi de concerte, arenelor sportive şi birourilor au fost închise în SUA din cauza crizei sanitare provocate de noul coronavirus. Unele şi-au reluat activitatea, însă respectând reguli stricte de protejare a clienţilor şi angajaţilor.

Pentru siguranța clienților și a vizitatorilor, au fost reconfigurate tururile, care vor fi făcute la 25% din capacitate, magazinul şi restaurantele, care vor funcţiona la 50% din capacitatea normală. Vizitatorii vor fi incurajaţi să poarte măşti, iar angajaţii vor fi obligaţi să le folosească. De asemenea, potrivit sursei citate, au fost instalate doze cu dezinfectant pentru vizitatori, iar tuturor celor care se vor afla la ‘Gaceland’ le va fi luată temperatura.

Anual, muzeul ‘Graceland’, dedicat vieţii şi carierei lui Elvis Presley, este vizitat de aproximativ 500.000 de oameni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava