Concert pascal
MOPAN Suceava

Fostul deputat Cezar Cioată este, începând de astăzi, noul director al Sucursalei Crucea a Companiei Naționale a Uraniului. El a declarat că mina are licenţă de exploatare pînă în 2020 şi speră să iasă la pensie de-acolo. Noul director a mai spus că îşi doreşte să nu mai fie probleme cu plata salariilor.
„Îmi doresc ca personalul sucursalei să fie retribuit la timp, să nu mai existe sincope în plata salariilor și a celorlalte drepturi”, a precizat Cezar Cioată.
În ultimele zile, minerii de la Crucea au protestat atît la mină, cît şi la Bucureşti, din cauză că nu şi-au primit salariile la timp. Printre protestatarii din faţa Ministerului Energiei s-a numărat şi inginerul Cezar Cioată. El a afirmat că fostul director Marcel Scurtu va rămîne inginer în cadrul minei.
Cezar Cioată a mai deținut pentru scurt timp funcția de consilier județean, la începutul mandatului 2012 – 2016. La alegerile parlamentare din anul 2012 el a obținut un mandat de deputat din partea Partidului Poporului – Dan Diaconescu, în colegiul de munte al județului Suceava. Ulterior el s-a înscris în Partidul Conservator, iar după fuziunea acestui partid cu PLR a preluat funcția de co-președinte al ALDE Suceava. După o perioadă în care a activat ca și independent în Camera Deputaților, Cezar Cioată și-a anunțat înscrierea în PSD, fiind și în momentul de față membru al acestui partid.
Înainte de a prelua funcția de director al sucursalei Crucea a CNU, unde sînt angajați 348 de oameni, Cezar Cioată ocupa funcția de șef al departamentului electro-mecanic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava