Concert pascal
MOPAN Suceava

În fața a peste 1.300 de spectatori, Foresta Suceava a câștigat cu scorul de 2-1 confruntarea cu Dante Botoșani și s-a calificat în play-off-ul Cupei României. Partida nu a fost deloc simplă, pentru că adversarii au dat o replică mult mai aprigă decât în campionat.

După o primă repriză albă, botoșănenii au deschis scorul în minutul 48 prin Piquionne, care a înscris imparabil cu capul, bară-gol, după un corner. Aproape imediat oaspeții au avut o bună oportunitate de a-și majora avantajul, însă șutul lui G. Popovici a lovit bara din stânga a porții apărate de Niga. Încurajați din tribune, „forestierii” au restabilit egalitatea în minutul 58 prin Chika, care a primit de la Filip o pasă la limita ofsaidului și a șutat pe jos, printre picioarele portarului Ailenei. 2-1 s-a făcut în minutul 65, în urma unei execuții de excepție a lui Căinari, care a expediat mingea direct la vinclu, dintr-o lovitură liberă de la 22 de metri.

Foresta Suceava: Niga – Cimbru, Makongo, Botezatu, Nițu – Mihalciuc (86 Mirică), Samson – Tănasă (19 Netbai, 86 Muntean), Filip (81 Grosu), Căinari – Chika. Antrenor: Dorin Goian.

Dante Botoșani: Ailenei – Ababei, Forizs, Felix, Balint, Asofiei, Nechita, Asăvoaie, Maxim, G. Popovici, Piquionne. Au mai intrat: Deleanu, Codău, Bolu. Antrenor: Alexandru Ciobanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava