Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Noul antrenor al echipei Bucovina Rădăuți este Iulian Ionesi. După despărțirea de Daniel Bălan, care a ales să facă cuplu în continuare cu Dorin Goian și pe banca Forestei Suceava, conducerea tehnică a grupării de Liga a III-a Bucovina Rădăuți va fi asigurată de un sportiv care se identifică practic cu această formația, pe care a slujit-o în ultimii ani atât din postura de jucător, cât și din cea de conducător.

Ionesi îi va avea drept secunzi pe Dragoș Tătar și Cristian Butnariu, ultimul urmând să-și continue în paralel și cariera de fotbalist. În ce-l privește pe Marius Lup, acesta va rămâne colaborator al Bucovinei, urmând să fie prezent la Rădăuți doar atunci când timpul îi va permite.

„La ultima întrunire a membrilor conducerii clubului s-a considerat că eu sunt omul potrivit să înceapă o reconstrucție a echipei, pentru că știu din interior tot ce se întâmplă la Bucovina și am o relație bună atât cu oficialii clubului, cât și cu jucătorii. Intenționăm să reducem media de vârstă a echipei și să acordăm încredere jucătorilor tineri, care sperăm că vor confirma. Asta nu înseamnă că vom renunța să fim una dintre echipele fruntașe din Seria I, pentru ediția viitoare de campionat având trasat același obiectiv ca anul trecut, și anume o clasare între primele cinci poziții. Sunt conștient că nu va fi ușor, însă cu multă muncă și seriozitate putem reuși. De asemenea, ne propunem să avem o relație onestă cu celelalte reprezentante ale județului în eșalonul al treilea”, a declarat Iulian Ionesi. Acesta a menționat că nu intenționează să renunțe la cariera de jucător, cu toate că se află în recuperare după cele două operații suferite la genunchi, astă iarnă.

În altă ordine de idei, Iulian Ionesi a anunțat că intenționează să înceapă pregătirea de vară în prima decadă a lunii iulie, atunci când se speră că va exista o relaxare a măsurilor referitoare la antrenamentele echipelor de fotbal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava