Concert pascal
MOPAN Suceava

Interes deosebit în tribunele stadionului ”Areni” pentru meciul din etapa a XI-a a Ligii a III-a de fotbal dintre Foresta Suceava și liderul la zi neînvins al seriei I, Aerostar Bacău. Pe un teren bun și într-o atmosferă deosebită spectatorii suceveni au așteptat o victorie a favoriților și ea a venit.

După un început timid de ambele părți, cu un joc ezitant cu o sumedenie de baloanele aruncate la bătaie, gazdele au reușit să deschidă scorul. Un corner executat bine de pe partea stângă a atacului Forestei și Alexandru marin a trimis balonul cu capul în plasă în minutul 13.

Deși venea după o serie de zece victorii consecutive în campionat, gruparea băcăuană nu a arătat mare lucru, linia ei de mijloc nereușind să ofere mingi utile atacanților. A fost 1-0 la pauză în urma unei reprize dominate clar de gazde.

La reluare, tot sucevenii au fost mai periculoși, Cerlincă și Căinari semănând panică în careul advers. Foresta Suceava a avut și o bară prin Celeadnic și o oportunitate rarisimă prin tânărul June. Cu opt minute înainte de final, ”Calul”, cum i se pune atacantului Alexandru Marin, a fost făcut K.O. de portarul băcăuanilor. Meciul a fost întrerupt zece minute în urma intervenției ambulanței și la reluare goalkeeper-ul oaspeților a fost eliminat de pe teren, lovitura liberă de la 17 metri fiind parată de portarul de rezervă al Aerostarul. Cu un om în minus pe teren oaspeții au avut o ocazie monumentală, dar jocul s-a încheiat cu victoria meritată a gazdelor care au făcut o adevărată risipă de energie.

Singura concluzie care se impune după meciul dintre Foresta Suceava și Aerostar Bacău este că oaspeții nu au demonstrat sub nicio formă că merită cele 10 puncte diferență în clasament, fiind, până în urmă cu această rundă, singura formație cu punctaj maxim în Liga a III-a.

Foresta Suceava: Ailenei – Sumanariu, Celeadnic, Mateiciuc, Drugă – Hagiu, Căinari, Stănescu, Rigoni – Cerlincă, Al.Marin. Au mai jucat: June, Robert Martin, Grumezescu, Avrămia.

Aerostar Bacău: Axinte – Mihălăchioaie, Tăcuțanu, Tilibașă, Vișinar – Chirilă, Botezatu, Danale, Gorovei – Nemțanu, Vraciu. Au mai evoluat: Cebotari, Artenie, Zaharia, Florescu.

Fotbal – Liga a III-a. Foresta Suceava a câștigat cu 1-0 meciul împotriva echipei Aerostar Bacău, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava