Concert pascal
MOPAN Suceava

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că l-a felicitat pe premierul Ludovic Orban încă din primul minut după anunţarea rezultatului pozitiv al votului din Parlament pentru învestirea Guvernului României şi că l-a rugat pe acesta să nu îl uite cu rezolvarea problemei încălzirii în Vatra Dornei şi cu investiţiile în infrastructură din judeţ. Gheorghe Flutur a ţinut să-l felicite pe noul premier al României Ludovic Orban.

„Respir uşurat. Îl felicit pentru curaj pe Ludovic Orban şi noul Cabinet învestit. În prag de iarnă nu lăsăm România neguvernată. Ne asumăm guvernarea nu pe vreme bună, ci pe vreme rea. Felicit toţi parlamentarii care au fost solidari şi partidele politice din actualul arc guvernamental pentru înţelepciune şi maturitate. Nu este de invidiat acest Guvern, dar sunt convins că va face ceea ce trebuie. L-am felicit în primul minut pe Ludovic Orban după anunţarea rezultatului şi l-am rugat să nu mă uite cu Vatra Dornei şi cu investiţiile în infrastructura zonei noastre. Nu era momentul să-i spun acum mai multe, dar i-am spus suficiente în perioada de dinainte suficiente. De acum avem treabă”, a declarat Gheorghe Flutur după învestirea Guvernului României în Parlament.

Flutur: L-am felicitat din primul minut pe Ludovic Orban. L-am rugat să nu mă uite cu Vatra Dornei şi investiţiile în infrastructură, 7.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.5/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava