Concert pascal
MOPAN Suceava

Din păcate, așa cum am anticipat, Foresta Suceava a avut un meci extrem de dificil pe terenul celor de la Știința Miroslava, unde au și înregistrat primul eșec din acest sezon competițional. Veniți după succesul de la Piatra Neamț, jucătorii pregătiți de Dorin Goian nu au mai avut aceeași inspirație și nici aceeași determinare și au pierdut. Nu au fost primii la minge, au pierdut și ceva din concentrare și nu au găsit soluții în fața unei grupări obișnuite cu terenul deosebit de denivelat. La toate acestea s-a mai adăugat și arbitrajul un pic cam părtinitor și toate au dus la un joc modest și un rezultat defavorabil pentru Foresta Suceava.

Gazdele au deschis scorul prin Tchassem în minutul 31. Sucevenii au dominat jocul mare parte din timp după gol, dar nu au reușit să lege prea multe pase pe un teren deosebit de dificil. La o fază pe contraatac, același Tchassem a profitat de o neatenție au fundașilor suceveni și a scos un penalty transformat de Unghianu. Deși a redus din handicap prin Cimbru, în prelungiri, Foresta Suceava nu a mai putut schimba soarta meciului de la Miroslava.

În principiu nimic nu s-a schimbat, doar ideea că trebuie să păstrezi o constanță în campionat, dar în același timp o atenție ca să crești în formă pe final de campionat când vin meciurile de baraj. Sigur, a intervenit și oboseala după un tur greu, la care s-au mai adăugat și meciurile din Cupa României.

Pentru a avea moral bun pentru retur și o liniște pentru continuarea campionatului, Foresta Suceava are nevoie de victorie în ultima etapă din tur, acasă cu Bucovina Rădăuți.

Șomuz Fălticeni a remizat în runda a VIII-a pe terenul celor de la Csikszereda II, 0-0 și va juca în ultima etapă din tur, acasă cu Dante Botoșani.

Rezultate consemnate în etapa a VIII-a:

Csikszereda II – Șomuz Fălticeni   0-0

Știința Miroslava – Foresta Suceava        2-1

Bucovina Rădăuți – Ceahlăul Piatra Neamț       2-0

Rapid Brodoc – CSM Bacău 2-2

Dante Botoșani – Viitorul Darabani         1-0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava