Concert pascal
MOPAN Suceava

Pe parcursul săptămânii, la Bacău s-a desfășurat Campionatul Național de poliatlon pentru copii de 10-11 ani. La competiție au participat peste 520 sportivi reprezentând 61 cluburi.
Suceava a fost reprezentată la acest Campionat Național de 7 sportivi: Paula Boleacu și Stefan Trocin de 11 ani, iar Maria Moscaliuc, Amalia și Alexia Burlacu, Andrei Andrian și Ioan Verciuc de 10 ani.
Rezultatele obținute au fost peste așteptări, micii înotători suceveni fiind într-o formă deosebită. Maria Moscaliuc și gemenele Amalia și Alexia Burlacu au urcat de două ori pe a II-a treaptă a podiumului de premiere în probele de ștafetă 4×50 liber și 4×50 mixt, iar Andrei Andrian și Ioan Verciuc au obținut două locuri III în probele de ștafetă rezervate băieților.


În clasamentele individuale Paula Boleacu a obținut un loc IV și un loc V în probele de 50 liber și 50 fluture, Maria a obținut  locul IV la 200 liber și locul VII în clasamentul general al fetelor de 10 ani, Andrei Andrian a obținut două locuri VII la 50 spate și 200 liber, Amalia Burlacu un loc 8 la 50 bras, Ștefan Trocin locul IX la 50 fluture, Ioan Verciuc un loc X la 50 bras iar Alexia Burlacu a fost a XII-a la 50 liber.


„Sunt foarte bucuros pentru că rezultatele sunt absolut remarcabile. Sportivii noștri s-au clasat în primii 10 sportivi din țară, iar până acum de puține ori au intrat în primii 20-25. De această dată au fost de mai multe la mai puțin de jumătate de secundă de podiumul de premiere.
Doresc să le mulțumesc celor care ne susțin și ne sunt alături, conducerea Școlii Gimnaziale nr. 3 Suceava, domnului director al  LPS-CSS, domnului Cătălin Bunduc și Victoria 21 GYM și doamnei psiholog Irina Bodnariu și părinților” a declarat antrenorul Cezar Moscaliuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava