Concert pascal
MOPAN Suceava

La finalul săptămânii, la Liteni a avut loc manșa a doua a barajului pentru promovarea în Liga a III-a de fotbal dintre echipa locală, Viitorul și Unirea Curtești din județul Botoșani. În tur, sucevenii se impuseseră cu 4-2.

La fel ca în primul duel dintre cele două grupării, botoșănenii au condus cu 2-1 prin golurile marcate de Ionuț Galan și Mircea Vechiu, pentru cei din Liteni punctând Dănuț Lungu.

După pauză, antrenorii Demis Maranda și Cătălin Holca l-au introdus în teren pe Felix Andronache, tânărul care avea să le aducă și promovarea, însă după câteva zeci de minute de suferință pentru că oaspeții aveau să ducă scorul la 3-1 prin Cătălin Mreană, iar scorul general devenea 5-5. După ce a ratat aproape din toate pozițiile și a bifat și o bară prin Răzvan Bîgu, gruparea Viitorul Liteni a punctate decisive în minutul 92 prin  tânărul Felix Andronachi. Botoșănenii au câștigat meciul cu 3-2, dar Viitorul Liteni este echipa care a reușit să promoveze în Liga a III-a.

Viitorul Liteni: Maihofer – P. Răzlog, Bumbac, V. Răzlog, Bîgu, Maftei, Nuțescu, Rusu, Lungu, R. Tomescu, Gliga. A mai intrat Andronache.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava