Concert pascal
MOPAN Suceava

James L. Brooks a dezvăluit că Fox „îşi doreşte foarte mult” să facă ‘The Simpson Movie 2’, o continuare a filmului de succes ‘The Simpson Movie’, care a fost lansat în 2007, potrivit contactmusic.com.

James L. Brooks, care este co-producător al serialului de televiziune, a spus că echipa de producţie a companiei americane de televiziune îşi doreşte să facă încă un film ‘The Simpsons’, foarte curând. El a declarat, conform sursei citate: „Fox îşi doreşte foarte mult să mai facă unul şi poate că vom face, poate că nu – cam în această fază ne aflăm. Cum ne împărţim treburile şi, oare credem în aceast proiect? Trebuie să explorăm această idee, poate un nou film va ieşi cât mai curând.”

‘Familia Simpson: Filmul’ a fost regizat de David Silverman, iar vocile au fost înregistrate de cei care dublau serialul: Dan Castellaneta, Julie Kavner, Nancy Cartwright, Yeardley Smith, Hank Azaria, Harry Shearer, Tress MacNeille, și Pamela Hayden. În el își face apariția Albert Brooks, care îl dublează pe Russ Cargill, conducătorul malefic al Agenției de Protecție a Mediului înconjurător din Statelor Unite care intenționează să distrugă orașul Springfield după ce Homer poluează lacul. După ce este exilat din oraș și abandonat de familia sa, Homer vrea să se revanșeze oprind planul lui Cargill.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava