• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Sir Paul McCartney aproape a renunţat la trupa The Beatles din cauza fricii de scenă şi sentimentelor îngrozitoare pe care le avea de fiecare dată înainte de un show.

Rockerul în vârstă de 74 de ani a mărturisit într-un interviu recent că, la începutul carierei sale, era extrem de îngrozit înainte de a urca pe scenă şi că în urma unui concert susţint în Londra a vrut să renunţe la tot. El a povestit pe site-ul său, www.paulmccartney.com, după ce a fost întrebat de un fan care este cea mai mare frică a sa, potrivit contactmusic.com: „Cântatul pe scenă, mereu ai senzaţia că publicul nu te place sau că trebuie să dai tot ce ai mai bun, să demonstrezi ceva. Te gândeşti: ‘Oh, Doamne, mă voi descurca teribil, mă vor urî, totul va fi îngrozitor’. Şi, de asemenea, cred că asta a fost şi cea mai mare frică a mea la începutul carierei. Îmi amintesc – aproape am renunţat în timpul unui concert în Wembley – erau începuturile The Beatles. Şi, îmi mai amintesc – îmi era foarte rău din punct de vedere psihic, aveam un nod în stomac. Îmi spuneam: ‘Ar trebui să renunţ la asta, este foarte dureros, ce fac?’. Am trecut peste. Şi, după cum observaţi, nu am renunţat!”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava