Concert pascal
MOPAN Suceava

Federația Română de Fotbal și Betano, parte a Kaizen Gaming, prelungesc parteneriatul strategic până în anul 2030, devenind cel mai longeviv parteneriat al brandului la nivel global. Extinderea parteneriatului reprezintă o etapă importantă în colaborare și demonstrează angajamentul comun al acestora de a promova excelența în sport în România.

În ultimii doi ani, FRF și Betano și-au unit viziunea și experiența pentru a dezvolta Cupa României Betano, una dintre cele mai iubite competiții de fotbal din România. Sezonul competițional curent a prezentat un nou format al Cupei, care a adus spectacolul mai aproape de fanii din tribune și de cei de acasă.

Ca parte a colaborării, Betano s-a implicat activ în demersurile de marketing, lucrând alături de un ecosistem extins de parteneri, printre care FRF, parteneri media și reprezentanți ai echipelor calificate în Cupa României Betano, pentru a dezvolta campanii menite să crească vizibilitatea competiției și să faciliteze interacțiunea cu fanii sportului. Cea mai recentă acțiune este dezvoltarea show-ului TV și digital Bate Cupa, prima emisiune care oferă expunere tuturor celor 24 de echipe calificate în grupele Cupei și îmbină abilitățile fotbalistice ale jucătorilor activi cu entertainmentul.

Mai multe detalii: https://t.ly/L3Uwl

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava