Concert pascal
MOPAN Suceava

În data de 21 mai 2022, începând cu ora 18, în Aula Universității Politehnica din București, UNSR – Uniunea Națională a Studenților din România organizează ediția a IV-a a evenimentului Gala de 10. În cadrul acestei gale, federația își propune să premieze eforturile și rezultatele excelente ale tinerilor din sistemele de învățământ preuniversitar și universitar.

Gala de 10, după cum însuși numele o spune, are în vedere recunoașterea performanțelor a câte 10 candidați din fiecare categorie de premiați pusă la dispoziție: elevi, studenți, voluntari, organizații studențești.

Fiecare categorie aduce în față valori din societatea actuală: 10 elevi și 10 studenți remarcabili prin merite deosebite, 10 voluntari plini de energie și devotament, dar și 10 organizații de studenți implicate în schimbarea mediului universitar de care aparțin.

Prin urmare, cele 40 de premii oferite sunt o încununare a rezultatelor școlare sau de voluntariat ale celor mai străluciți tineri din România, niște adevărate modele de urmat, care vor fi prezenți la Gala de 10. UNSR susține determinarea acestor tineri în misiunea lor de a construi un viitor mai bun și de a contribui la dezvoltarea societății în care cu toții trăim.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava