Concert pascal
MOPAN Suceava

Gala “Unirea”, un eveniment de tradiție și de prestigiu al școlii noastre, ajuns în acest an la cea de-a IV-a ediție, a avut loc astăzi, 30 mai 2019, începând cu ora 9.30, în Aula Colegiului Tehnic C.F. « Unirea » din Pașcani. Evenimentul a debutat cu un o serie de momente artistice asigurate de corul colegiului, de elevi din trupa de teatru și de ansambul de dansuri populare al liceului.

Apoi, doamna director Orășanu Daniela a deschis în mod oficial evenimentul, mulțumindu-le totodată invitaților. Printre aceștia s-au numărat directori ai școlilor pășcănene, reprezentanți ai consiliului local, presedintele Asociației Părinților Colegiului « Unirea » și reprezentați ai agenților economici cu care școala colaborează.

A urmat momentul premierii a patru cadre didactice, direct implicate în proiecte europene POCU (Program Operational Capital Uman), atât pe domeniul electric, doamnele profesor Ciopraga Corina și Gurzun Daniela, cât și pe cel mecanic, doamna profesor Nistor Aurora și domnul profesor Antioch Adrian.

Trofeul «Elevul Anului la ‘Unirea’» i-a revenit în acest an lui Babeși Dragoș, clasa a XI-a, care a obținut totodată și Premiul I la Olimpiada Națională Tehnologii – Electric, Electrotehnic.

Alumnus « Unirea » 2019, este titlul primit cu onoare pentru merite deosebite de Costea Adrian, Șef de promoție, absolvent cu media 10 pe toți anii de liceu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava