Concert pascal
MOPAN Suceava

LINK TO TV SPOT: https://youtu.be/ZqZPIk0E9x8

Disney+ a anunțat că filmul „Gardienii Galaxiei: Volumul 3” („Guardians of the Galaxy Vol. 3”) de la Marvel Studios va fi disponibil pentru streaming pe Disney+ din 2 august. Urmăriți spotul video și pregătiți-vă pentru sosirea îndrăgiților eroi pe serviciul de streaming.

În „Gardienii Galaxiei: Volumul 3” de la Studiourile Marvel, îndrăgita trupă de neadaptați se acomodează cu viața pe Knowhere. Dar nu trece mult timp până când viețile lor sunt bulversate de ecourile trecutului turbulent al lui Rocket. Peter Quill, încă tulburat de pierderea Gamorei, trebuie să-și mobilizeze echipa într-o misiune periculoasă pentru a-i salva viața lui Rocket – o misiune care, dacă nu este îndeplinită cu succes, ar putea duce foarte probabil la sfârșitul Gardienilor așa cum îi cunoaștem.

Filmul îi are în distribuție pe Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, cu Vin Diesel în rolul lui Groot și Bradley Cooper în rolul lui Rocket, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Will Poulter și Maria Bakalova. James Gunn este regizorul și scenaristul acestei producții. Kevin Feige este producător, iar Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Nikolas Korda, Sara Smith și Simon Hatt sunt producători executivi.

„Gardienii Galaxiei: Volumul 3” vine în exclusivitate pe Disney+ pe 2 august, alăturându-se astfel celorlalte două filem din trilogie „Gardienii Galaxiei” și „Gardienii Galaxiei: Volumul 2”.

Facebook: @MarvelStudios@DisneyPlus

Linkedin: TheWaltDisneyCompanyCEE

DESPRE DISNEY+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și seriale de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, alături de „Familia Simpson” și multe altele. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star. Serviciul de streaming direct către consumator, Disney+ de la The Walt Disney Company oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă dezvoltare, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune, de animație și scurtmetraje. Având acces la vasta gamă Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi producții lansate de The Walt Disney Studios. Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava