Concert pascal
MOPAN Suceava

Aproape 300 de locuitori ai comunei Bosanci au participat la o întâlnire electorală cu senatorul PSD Gavril Mîrza, care candidează din partea USL pentru un post de senator în colegiul nr. 3 Cajvana, şi cu medicul Tiberius Brădăţan, candidat al USL în colegiul de Senat nr. 2 Suceava. La întâlnirea electorală din Bosanci a fost prezent şi preşedintele PSD Suceava şi al Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor. Acesta le-a vorbit alegătorilor din Bosanci despre necesitatea alegerii candidaţilor USL, pentru ca judeţul Suceava şi comuna Bosanci să beneficieze de fondurile necesare pentru dezvoltare. „Este necesar ca viitorul Guvern care va conduce România să fie USL. Din acest motiv vă recomand cu căldură să votaţi candidaţii USL pentru Camera Deputaţilor şi Senat”, a declarat Nechifor. Vorbind despre Gavril Mârza, liderul PSD Suceava a precizat că acesta este un om cu experienţă care ştie exact ce are de făcut pentru localităţile din colegiul nr. 3 pentru Camera Deputaţilor. „Este un om cu o experienţă care nu poate fi contestată şi cu o activitate parlamentară extrem de bogată. Pe de altă parte, Tiberius Brădăţan este un medic prin mâinile căruia au trecut mii de bolnavi şi care au fost salvaţi de către dumnealui. Şi pot să spun că atât Gavril Mîrza, cât şi Tiberius Brădăţan sunt hotărâţi să pună în slujba dumneavoastră întreaga lor energie şi competenţă profesională pentru a îmbunătăţi viaţa cetăţenilor din Bosanci şi a oamenilor din judeţul Suceava”, a precizat Cătălin Nechifor.
În cuvântul său, candidatul USL pentru postul de deputat din colegiul nr. 3 Cajvana, Gavril Mîrza, a ţinut să le transmită celor prezenţi că una dintre priorităţile sale ca parlamentar va fi rezolvarea problemelor legate de trenurile aflate sub luciu de apă. „Este inadmisibil ca la începutul mileniului 3, într-o Românie care se doreşte a fi un stat european, să mai poată fi naţionalizate terenurile. Asta a făcut Legea nr. 247/2005 prin care terenurile aflate sub luciu de apă, din Bosanci, Horodniceni, Moara şi din alte comune, sunt utilizate de cei care deţin iazuri, iar proprietarii lor de drept să nu primească nici o răsplată. Şi nu voi avea linişte şi nici o clipă de odihnă până când nu voi rezolva problema terenurilor de sub luciu de apă şi până când nu va îndreptată această lege nedreaptă, în aşa fel încât proprietarii terenurilor să beneficieze de drepturile lor”, a declarat Gavril Mîrza.

 

Mîrza a anunţat că va susţine modificarea legii sănătăţii şi cea a pensiilor
Gavril Mîrza a ţinut să precizeze că rolul unui parlamentar este de a face legi drepte care să aducă în prim plan drepturile cetăţenilor, precizând că în momentul de faţă este nevoie de revizuirea legii pensiilor, a legii educaţiei şi a legii sănătăţii.
Candidatul USL pentru funcţia de deputat în colegiul nr. 3 Cajvana a subliniat că în calitate de parlametar va fi alături de primarul din Bosanci, deşi acesta nu este membru PSD, pentru promovarea şi realizarea mai multor proiecte de dezvoltare, printre care construirea unei grădiniţe cu program normal, extinderea alimentării cu apă şi a reţelelor de canalizare, extinderea reţelei de iluminat şi finalizarea drumului „pe la Puiu”.
De asemenea, candidatul USL pentru funcţia de senator în colegiul nr. 2 Suceava, Tiberius Brădăţan, le-a vorbit alegătorilor din Bosanci despre necesitatea elaborării unei legi a sănătăţii care să vină în ajutorul persoanelor cu venituri mici. Brădăţan a mai arătat că în calitate de senator va susţine şi reducerea TVA de la 24% la 9% pentru alimentele de bază, spunând că „o naţiune este sănătoasă dacă şi alimentaţia este una sănătoasă”.
„Cei care candidează astăzi de la ARD şi-au schimbat doar părul, dar năravul ba. Cei de la ARD i-au ars pe români la buzunare, au tăiat salariile şi pensiile şi nu s-au gândit la binele şi bunăstarea populaţiei”, a mai precizat Tiberius Brădăţan. La finalul întâlnirii electorale au luat cuvântul liderii PSD şi PNL din Bosanci, care i-au îndemnat pe locuitorii acestei comune ca pe data de 9 decembrie 2012 să voteze cu Gavril Mîrza şi Tiberius Brădăţan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava