Concert pascal
MOPAN Suceava

La un an de la declarațiile care au inflamat spiritele din România, George Buhnici vorbește despre situația confuză de care s-a lovit în acea perioadă. Invitat la podcast-ul lui Mihai Morar, el a vorbit pe larg despre acest subiect care l-a afectat profund, notează click.ro.

A trecut deja un an de la declarațiile controversate ale lui George Buhnici, care au stârnit un val de reacții negative în spațiul public din țara noastră. Acum, invitat la podcast-ul lui Mihai Morar, el a vorbit despre perioada dificilă și confuză din acea perioadă, cât și de modul în care a ales să se apere.

„Prima lună n-am ieșit din casă, am ieșit foarte puțin. D-aia am și răspuns atunci greu. Eu efectiv nu mai puteam să mă uit la televizor, nu mai știam ce să fac. Cu toată experiența, nu am știut ce să fac. A pornit așa, ca o avalanșă, toate lucrurile veneau din toate părțile și eu nu știam ce să fac într-un astfel de moment. Am început să-mi creez justificări, să mă gândesc, să investighez, să mă uit, cred că în mintea mea era un cocktail de habar n-am ce”, a spus George Buhnici, în cadrul podcast-ului „Fain&Simplu”, potrivit sursei citate.

Întrebat dacă crede că modul în care a încercat să gestioneze situația doar a amplificat reacția negativă a publicului, George Buhnici a răspuns sincer.

„Eu credeam că am situația sub control, pentru mine lucrurile păreau clare, într-un anumit fel. În mintea mea era această prăpastie: „Băi, oamenii ăștia știu cine sunt. Ok, mi-am ales greșit niște cuvinte, dar ați înțeles ce am vrut să zic”, știi? Și am devenit defensiv într-un moment în care nu trebuia să devin defensiv”, a spus acesta.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/primetime/george-buhnici-primul-interviul-dupa-cel-mai-greu-2302147.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava