Concert pascal
MOPAN Suceava

„În dragoste și în război este permis orice”, așa că diferența de vârsta pare un obstacol foarte mic în calea iubirii. Cupluri celebre de la Hollywood demonstrează că, în unele cazuri, anii nu contează atât de mult. Chiar dacă au fost criticate, aceste cupluri faimoase continuă să fie la fel de sudate ca la începutul relației.

Cher (77 de ani) și Alexander Edwards (37 de ani) s-au împăcat recent. Între cei doi este o diferență de 40 de ani, însă cântăreața insistă că nu o deranjează deloc. De fiecare dată când apar în public, cei doi se țin de mână pentru a demonstra că sunt uniți în fața gurilor rele.

Cher și Alexander și-au început relația în 2022, dar în mai anul acesta s-au despărțit. Se pare că nu au putut sta departe unul de celălalt și acum sunt iar împreună. Cher a fost căsătorită de două ori, cu Sonny Bono, în perioada 1964-1975, alături de care are un fiu, pe Chaz  (54 de ani), și cu regretatul muzician Gregg Allman, căruia i-a făcut tot un fiu, pe Elijah Blue (47 de ani).

Michael Douglas (78 de ani) și Catherine Zeta Jones (53 de ani) sunt un cuplu pentru care diferența de vârstă nu contează deloc. Cei doi s-au cunoscut în 1998 la Festivalul de Film de la Deauville și s-au căsătorit în 2000. Aceștia au doi copii împreună, Dylan (23 de ani) și Carys (20 de ani) și, în afară de o scurtă perioadă dificilă în 2013, cuplul a avut o relație aparent stabilă.

Sursa foto: Facebook

Detalii pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/varsta-e-doar-un-numar-iata-cuplurile-de-la-2302016.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava