Concert pascal
MOPAN Suceava

După o relație de trei ani de zile, în luna iulie a acestui an, Viviana Sposub (26 de ani) și George Burcea (35 de ani) au ales să meargă pe drumuri separate. Și totuși, în ciuda faptului că în urmă cu câteva zile ea se afișa cu un alt bărbat pe rețelele sociale, iată că, după doar câteva săptămâni în care au stat despărțiți, cei doi s-au împăcat și se iubesc ca-n prima zi, potrivit click.ro.

Cei doi au fost surprinși împreună vineri, atunci când Viviana Sposub s-a dus singură la clinica lui Tuncay Ozturk, ex-partenerul Andreei Marin. Îmbrăcată diferit față de cum ajunsese, a ajuns la un bloc în zona Amzei, unde cei de la cancan.ro l-au zărit și pe George Burcea (35 de ani). Acesta i-ar fi cumpărat flori și pepene, după care s-a întors acasă. Să se fi împăcat cei doi cu adevărat?

Potrivit imaginilor realizate de sursa menționată, așa ar părea, că Viviana Sposub și George Burcea formează din nou un cuplu și au trecut peste neînțelegerile din trecut.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/george-burcea-si-viviana-sposub-s-au-impacat-2296821.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava