• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

George Clooney și Amal Alamuddin au dansat toată noaptea la nunta lor, weekendul trecut. Dj-ul cuplului, Sam Young, a declarat pentru PEOPLE.com: „Au dansat întreaga noapte. George este un mare dansator! A fost o nebunie! El chiar dansează.”

Sam, care a mai cântat în trecut pentru Sir Elthon John și Justin Timberlake, a fost cel care s-a ocupat de muzică întregul weekend și crede că oaspeții „chiar s-au distrat”. Vorbind despre muzica pe care oaspeții au dansat la petrecere, DJ-ul a mai spus, potrivit contactmusic.com: „Am pus de toate, de la ‘Rappers Delight’ la Michael Jackson, Blondie sau David Bowie – numai muzică bună.”

Deasemenea, Sam a mai descoperit că faimosul actor, în vârstă de 53 de ani, a încercat și el în trecut să devină Dj, înainte de a-și începe cariera actoricească. „Mi-a spus că a fost DJ 15 ani – cred că înainte de a-și face debutul în actorie.”, a adăugat Sam Young, potrivit sursei citate. În această perioadă, George și Amal se află în luna de miere, într-un complex exclusivist unde se poate ajunge doar cu elicopterul, în insulele Seychelles.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava