Concert pascal
MOPAN Suceava

George Clooney a declarat într-un interviu recent că se simte cu adevărat norocos că s-a căsătorit cu Amal, potrivit contactmusic.com.

Starul hollywoodian era considerat unul dintre cei mai râvniți burlaci, lucru care a dus la o mulțime de inimi frânte atunci când avocata Amal a făcut din el „bărbat de casă”, în 2014. În timp ce multe femei sunt invidioase pe soția sa, George insistă că el a fost, de fapt, cel care și-a dorit foarte mult să pună punct vieții de celibatar.

„Sunt un tip foarte norocos.”, a spus el pentru revista britanică Hello!. „Am întâlnit femeia cu care eram disperat să mă căsătoresc, iar norocul a avut un rol important în asta. Cred cu tărie în ideea că, în viață, norocul vine și pleacă – pentru că nimeni nu sare de pe un munte pe altul, cu toții mai traversăm și văi. Așa că, am învățat de-a lungul anilor că trebuie să apreciezi ce este bun în viața ta, să dai atenție acelor lucruri și să te bucuri de ele.”, a mai spus starul.

Amal Alamuddin, pe numele de dinainte de căsătorie, a devenit soţia actorului american George Clooney în septembrie 2014, după o ceremonie fastuoasă, organizată la Veneţia, în Italia, la care au participat mai multe celebrităţi din industria de divertisment, printe care actorul Matt Damon şi rockerul Bono.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava