Concert pascal
MOPAN Suceava

Marele maestru de film Gheorghe Dinică a avut o viață pe măsura meseriei sale. A cucerit publicul grație rolurilor care l-au făcut celebru în lumea teatrului și filmului. Viața până să cunoască gustul succesului a fost una amară, iar pe plan sentimental marele artist a cunoscut iubirea la vârsta de 60 de ani, notează click.ro.

Născut în București și copilărind pe străzile prăfuite din Grivița, regretatul actor a avut o copilărie tristă, fiind crescut când la bunici, când la unchi și mătuși, până când a devenit celebru în industria cinematografică românească.

„Sufletul şi mintea mea de copil au memorat doar farmecul străzii şi al jocurilor de puştani. Era o lume simplă fără niciun fel de fenomene dar avea şi parfum. Eram copiii străzii. Strada pentru mine a fost lucrul cel mai important. Strada m-a învăţat foarte multe, pentru că aveam prieteni mai mari care ne dirijau pe noi, cei de vârstă mică. Era o lume pe care nimeni n-ar crede că a existat, lumea cartierului”, povestea Dinică, în cartea ”Un actor pentru eternitate”, apărută în 2008, potrivit sursei citate.

S-a însurat la vârsta de 60 de ani. Atât de mult timp i-a fost necesar pentru a-și cunoaște soția, pe Gabriela Georgeta, care vreme de 15 ani i-a stat alături. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/gheorghe-dinica-o-viata-de-film-a-avut-o-2337242.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava