Concert pascal
MOPAN Suceava

Fostul președinte Donald Trump a șocat în weekend cu o postare ciudată pe rețelele sociale. El și-a întrebat fanii dacă cred că seamănă cu Elvis Presley și spune că de mulți ani oamenii fac această comparație între el și „The King”. Pe Truth Social și Instagram Trump a distribuit o fotografie cu jumătate din chipul său îmbinat cu chipul Regelui Rock and Roll. Rezultatul a fost o explozie de ironii. Postarea a stârnit întrebări despre sănătatea mintală a lui Trump. „Suspicious minds” („Minți Suspecte”) au scris unii făcând referire la celebrul cântec al lui Elvis Presley, potrivit click.ro.

„Timp de atâția ani, oamenii au spus că eu și Elvis semănăm. Acum, această poză s-a răspândit peste tot. Ce părere aveți?”, a fost întrebarea care a declanșat o explozie de ironii la adresa lui Donald Trump.

Nu este clar ce a inspirat postarea, dar fostul președinte s-a asemănat adesea cu figuri istorice proeminente, inclusiv Nelson Mandela, Abraham Lincoln și chiar cu celebra pictură Mona Lisa a lui Leonardo da Vinci, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet, accesând: https://click.ro/actualitate/international/suspicious-minds-trump-sustine-ca-seamana-cu-2337302.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava