Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, l-a felicitat pe primarul din Frătăuții Vechi, Cristinel Dinu Antemie, pentru investițiile făcute în această comună. Gheorghe Flutur a apreciat în mod special că prin proiectele promovate de primărie, peste 90% din populație va fi racordată la rețelele de apă și canalizare.

„Suntem la Frătăuții Vechi cu domnul primar Cristinel Dinu Antemie, un primar foarte vrednic. Am discutat aici despre proiectele acestei localități care a înflorit în ultima perioadă. Și mă refer la proiectele pe apă și canal, unul care a început zilele trecute pentru 11 kilometri de rețele prin programul Anghel Saligny, de circa 18 milioane de lei și alt proiect, tot de 11 kilometri de rețele, pe fonduri de dezvoltare rurală, realizat în procent de 90%. În felul acesta localitatea ajunge la peste 90% din populație racordată la rețeaua de apă și canalizare. Apoi avem drumuri reabilitate, și numai acum sunt trei kilometri de drumuri modernizați sau pregătiți pentru modernizare. De asemene, primăria așteaptă și căutăm împreună fonduri pentru drumurile pietruite din zona locurilor de case pentru tineri. De remarcat sunt și proiectele pentru școli. Din trei școli două sunt modernizate, iar Măneuți au pregătit un proiect pentru o școală verde, apoi avem extinderea grădiniței, patru locuri de joacă, teren de sport sintetic și sală de sport. La acestea se adaugă circa 6 kilometri de rețea de iluminat public, dar și un cămin cultural la care au început lucrările în Măneuți. Sunt câteva investiții extrem de importante, dar domnul primar Cristinel Dinu Antemie are și multe alte proiecte. Aici și Consiliul Județean Suceava a modernizat întreaga rețea de drumuri, cu sensuri giratorii, iar comuna Frătăuții Vechi arată acum ca un orășel. Aici și centura de la Rădăuți își face efectul pentru că deja e mai ușor de circulat”, a precizat Flutur.

El a spus că împreună cu primarul acestei comunei va fi lansat și proiectul „Frătăuții Vechi la autostradă”. ”De ce la autostradă? Pentru că din centura municipiului Rădăuți până la autostrada A7 care vine spre Siret sunt 12 kilometri. Asta înseamnă o nouă perspectivă și trebuie să regândim inclusiv PUZ-ul, inclusiv prioritățile dumneavoastră de aici, în special pentru a crea locuri de muncă pentru tineri”, a încheiat Gheorghe Flutur.

Gheorghe Flutur a apreciat investițiile din comuna Frătăuții Vechi promovate de primarul Cristinel Dinu Antemie, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava