Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că la mitingul de astăzi din Suceava care va începe la ora 14:00 va lansa un decalog de luptă împotriva extremismului. Într-o intervenție telefonică la postul Antena 3 CNN, Gheorghe Flutur a spus: „am făcut un apel la suceveni să vină la o manifestare să intre în funcţiune la timp împotriva extremismului. De ce în Bucovina? Pentru că Bucovina are o istorie foarte frământată, agitată şi chiar din cauza extremismului înaintașii noştri au avut de suferit.

Manifestația este împotriva curentului extremist. Mâine vor fi mii de oameni în stradă şi asta este doar începutul. Am văzut acest fenomen de nemulțumire pentru că dumnealor nu pun nimic la loc.

Eu voi lansa un decalog de luptă împotriva extremismului de mâine de la Suceava. Sunt convins că vor veni mai mulţi, că s-au anunţat mai mulţi vorbitori din societatea civilă.

Trebuie să ne îngrijoreze asta, pentru că fuga asta cu telefonul că ne filmează cineva. Mâine vom vedea copiii în curtea şcoli că folosesc aşa zise modele din astea, dacă noi nu avem curajul să venim la normalitate. Bucovina este o zonă de normalitate a toleranţei”.

La mitingul de astăzi, organizat de Gheorghe Flutur și PNL Suceava sunt așteptați să participe peste 5.000 de membri și simpatizanți PNL, precum și reprezentanți ai societății civile.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava