• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

De când s-a despărțit de Lucia Lazăr, mama Alinei Pușcaș, după cinci ani de relație, Gheorghe Turda pare a o duce chiar bine. Nici urmă de suferință. Ba din contră, interpretul de muzică populară a deschis noi capitole în viața sa. La 68 de ani și-a cumpărat un bolid de 50.000 de euro, dar a și făcut un pas spre o posibil carieră în politică: s-a înscris în PRU (Partidul România Unită), din partea căruia va participa și la alegerile parlamentare din decembrie, informează click.ro.

Bogdan Diaconu, președintele PRU, s-a declarat extrem de fericit că solistul și-a legat destinul politic de PRU și a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook, punând accent pe faptul că mare parte din speranțele partidului la alegerile din 11 decembrie se leagă de Gheorghe Turda, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/gheorghe-turda-intrat-politica-si-candideaza-la-alegerile-parlamentare

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava