Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Gil Dobrică și-ar fi pus întreaga avere la dispoziția unui nepot, inclusiv o garsonieră în București și o casă în Craiova, evaluate la aproximativ 150.000 de euro, notează click.ro.

În plus, nepotul primește și drepturile de autor ale celebrului artist. Este important de menționat că Gil Dobrică nu a avut soție sau copii, dedicându-și întreaga viață carierei sale.

Prietenul său apropiat, Gheorghe Turda, își amintește cu drag de momentele petrecute alături de artist, remarcând aprecierea pe care Gil o atrăgea și din partea lui Nicu Ceaușescu. „Dar, am cântat, alături de Gil Dobrică, și în celebrele localuri din comunism, Continental și Melody Bar, unde venea lumea bună, cu bani. Încasam salarii de preț mediu, dar fiecare primea și ciubuc, așa că renta, din punct de vedere financiar. Gil era la modă, în anii 80, a fost distribuit și în filme”, spune Gheorghe Turda, conform Playtech.ro.

În ciuda faptului că Gil Dobrică a fost cunoscut pentru interpretările sale pentru publicul larg, el a avut și admiratori în cercuri politice de vârf.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/gheorghe-turda-a-spus-totul-despre-averea-lui-gil-2355750.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava