Concert pascal
MOPAN Suceava

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Editura Litera, a inițiat o campanie socială, prin care oferă ghiozdane complet echipate pentru copiii mici, cu vârste cuprinse între 5 si 10 ani.

Potrivit ultimelor statistici publicate de organizația Salvați Copiii, nu mai puțin de 25.000 de copii români trăiesc la limita subzistenței, țara noastră fiind din acest punct de vedere pe primul loc în Uniunea Europeană. Campania intitulată  „GHIOZDANE PENTRU VISE MARI!” vine în întâmpinarea copiilor care provin din familii pentru care achiziționarea unui ghiozdan și a rechizitelor necesare în noul an școlar reprezintă o povară din punct de vedere financiar.

Cum se poate face înscrierea

Oricine poate face recomandări, fie că este profesor, părinte, vecin sau cunoștință. Orice cetățean care dorește să facă o faptă bună trebuie doar să intre pe pagina de Facebook a fundației să dea like și share la postarea legată de campania „GHIOZDANE PENTRU VISE MARI!”  și să posteze un mesaj care să conțină povestea unui copil căruia părinții nu își permit să îi cumpere un ghiozdan la începutul școlii.  Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României va oferi 400 de ghiozdane complet echipate, iar câștigătorii vor fi selectați prin tragere la sorți dintre cei înscriși, cu ajutorul unei aplicații care garantează neutralitatea rezultatatelor.

Este important de știut

Persoanele care recomandă copiii trebuie sa aibă acordul familiei și să transmită fundației prin mesaj privat pe Facebook datele de contact ale acestora: nume și prenume copil și părinte, adresa părintelui, număr de telefon în termen de 48H de la anunțarea câștigătorilor. În caz contrar, premiul va merge la un alt copil.

Campania se desfășoară în perioada 17.08.2023-10.09.2023 astfel:

  • 17.08.2023 – Data începerii campaniei, dar și data de la care se pot face propunerile
  • 03.09.2023;ora 23:59- Data până la care se poate face ultima propunere
  • 04.09.2023; până la ora 18:00 – Selecția câștigătorilor prin intermediul aplicației și publicarea listei cu aceștia pe pagina de Facebook a fundației

Campania „GHIOZDANE PENTRU VISE MARI!” are ca obiectiv și sensibilizarea publicului cu privire la situația tragică a unui număr important de copii din România care, în ciuda calităților pe care le au, sunt privați de dreptul la șanse egale din cauza precarității în care trăiesc familiile lor.

Register Now

„GHIOZDANE PENTRU VISE MARI!”: 400 de copii din medii defavorizate vor fi ajutați să înceapă școala în condiții decente, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava