Concert pascal
MOPAN Suceava

Fundația Globalworth a reunit și sprijinitîn jur de 200 de copii din 8centre sociale și de plasament partenere în cea de-a zecea edițiea evenimentuluiGlobalworth Christmas Charity Days, organizată în data de 14 decembrie în lobby-ul clădirii Globalworth Tower.Aceasta este prima ediție a evenimentul caritabil la care un chiriaș parte din comunitatea Globalworth a decis să se alăture cauzei. Wipro, o compania globală, lider în domeniul tehnologiei informației, specializată în consultanță de afaceri, a devenit partenerul Christmas Charity Days, confirmând că principiile Globalworth se aliniază cu principiile companiilor partenere.

În data de 14 decembrie, în lobby-ul inteligent din Globalworth Tower a fost amenajat un colț de caritate care a găzduit concertul Gașca Zurli, momente interactive și activități, printre care numeroase cadouri oferite de Moș Crăciun.

Globalworth Christmas Charity Days este un cadou pentru noi toți, un eveniment pe care îl așteptăm cu nerăbdare la finalul fiecărui an. Este cea mai bună ocazie să oferim bucurie și să primim zâmbetela schimb, să vedem cu ochii noștri cât este de ușor să ajutăm copiii pentru care Crăciunul nu este neapărat o perioadă de bucurie.Îi mulțumim echipei Wipro care în acest an a ales să ne susțină, crezând în cauzele Fundației și ajutând ca magia să aibă loc, adaugă Georgiana Iliescu, Director Executiv, Fundația Globalworth.

Globalworth Christmas Charity Days face parte din seria de evenimente caritabile destinate beneficiarilor Fundației Globalworth.

Despre Fundația Globalworth

Fundația Globalworth a fost înființată în 2018 de Globalworth, liderul pieței de clădiri de birouri din România și Polonia, și este o entitate non-profit, independentă de activitățile comerciale ale grupului. Fundația are ca misiune dezvoltarea de proiecte pe trei piloni principali: oameni, locuri și tehnologie. Pornind de la ideea că viitorul oricărei societăți este reprezentat de generațiile tinere, fundația se concentrează pe grija pentru oameni, care poate fi susținută prin programe de educație și prin proiecte care le pot îmbunătăți acestora accesul la servicii medicale de calitate, indiferent de categoria socială din care fac parte. La fel de importante sunt și inițiativele care au ca scop gândirea unor proiecte de mobilitate socială, ecologizare, smart cities saureadaptatea unor spații pentru nevoile comunității noastre. În completarea acestora, Fundația Globalworth crede în impactul pozitiv al proiectelor care integrează tehnologia, precum incubatoarele dedicate tinerilor și susține finanțarea inovațiilor care aduc oamenii împreună.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava