Concert pascal
MOPAN Suceava

Grupul UniCredit a fost votat “Best Trade Finance Provider” în Europa Centrală şi de Est (CEE) şi “Best Trade Finance Provider” în şase ţări din această zonă: România, Polonia, Turcia, Croaţia, Bulgaria şi Bosnia & Herţegovina în cadrul unui sondaj iniţiat de către revista Euromoney.

Enrico Minniti, şeful diviziei Corporate & Investment Banking pe Europa Centrală şi de Est al UniCredit, a declarat: “Încă o dată, UniCredit a demonstrat că este cel mai bun partener pentru corporaţiile internaţionale şi locale în Europa Centrală şi de Est, datorită reţelei extinse şi gamei largi de produse de finanţare a comerţului, a competenţei consultanţilor săi şi atenţiei acordate tehnologiei şi calităţii serviciilor oferite clienţilor. UniCredit îşi va îmbunătăţi în continuare serviciile oferite, având planuri de investiţii de 1,2 miliarde de euro în tehnologie digitală în următorii trei ani. Grupul UniCredit îşi va extinde portofoliul de produse de finanţare a comerţului prin instrumentul Bank Payment Obligation (BPO) în toate ţările în care operează (BPO este în acest moment oferit în România, Austria, Bulgaria, Germania şi Italia).

Marco Esposito, Executive Vice-president Corporate UniCredit Bank România, a adăugat: “Acesta este al doilea an consecutiv în care obţinem recunoaşterea din partea pieţei pentru calitatea serviciilor oferite de noi. Credem că dezvoltarea unei francize puternice şi de încredere de Trade Finance în România şi în Europa Centrală şi de Est aduce reale beneficii corporaţiilor şi clienţilor acestora din întreagă lume, contribuind la consolidarea şi creşterea lor sănătoasă. Suntem preocupaţi să susţinem creşterea pieţei de finanţare a comerţului, îmbunătăţindu-ne permanent portofoliul de produse, sistemele şi soluţiile de business,  concentrându-ne asupra nevoilor reale ale clienţilor noştri.

Valoarea şi încrederea oferită de această distincţie este o recunoaştere explicită a ambiţiilor noastre strategice, fapt care ne oferă încrederea  în a continua să ne servim clienţii oferindu-le cele mai bune servicii posibile”.

Sondajul, care se bazează pe răspunsuri venite din partea a peste 2000 de respondenţi din zona de corporaţii internaţionale, permite clienţilor să indice un top personal de trei furnizori de trade finance din regiunea în care activează. Aceste răspunsuri sunt folosite şi pentru a realiza ratinguri de ţară şi evaluări de produse şi servicii bancare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava