Concert pascal
MOPAN Suceava

Gwyneth Paltrow și Brad Falchuk s-au căsătorit, sâmbătă, în fața familiei și ai prietenilor, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la reședința lor din Hamptons, informează contactmusic.com. La importantul eveniment din viața celor doi au participat numeroase celebrități, printre care Robert Downey Jr., Jerry Seinfeld, Steven Spielber și Cameron Diaz împreună cu soțul ei, Benji Madden.

Gwyneth și Brad sunt împreună din 2014, după ce s-au cunoscut și îndrăgostit pe platourile de filmare ale serialului ‘Glee’, însă Gwyneth a vorbit public despre relația cu Brad abia la începutul acestui an. Ea a spus în ianuarie, potrivit sursei citate: „La mijlocul vieții am încercat să accept și să înțeleg complexitatea relațiilor de dragoste. Am decis să mai dau șansă iubirii. Nu doar pentru că simt că am găsit bărbatul perfect pentru mine, ci pentru că am acceptat lărgirea sufletului, oportunitățile de a ieși din tipar, care sunt posibile prin intermediul intimității.

Gwyneth Paltrow a mai fost căsătorită cu Chris Martin, vocalistul trupei Coldplay și au doi copii împreună, în timp ce Brad Falchuk, care împreună cu Ryan Murphy a creat popularul serialul TV Glee, a mai fost căsătorit cu producătoarea TV Suzanne Bukinik, în perioada 1994 – 2013. Brad și Suzanne au împreună doi copii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava