Concert pascal
MOPAN Suceava

Rapper-ul american Kanye West și-a schimbat numele în ‘YE’, informează contactmusic.com. Controversatul muzician a făcut anunțul pe Twitter, cu puțin timp înainte de mult așteptata sa apariție în cadrul emisiunii ‘Saturday Night Live’. „Cunoscut formal drept Kanye West. Eu sunt YE.”, a scris Kanye West, conform sursei citate.
Se așteaptă ca starul să lanseze noul album de studio, ‘Yandhi’, duminică (30.09.18). Precedentul disc al lui Kanye, pe care l-a lansat în luna mai, se numește ‘YE’.

Cântărețul în vârstă de 41 de ani nu a explicat încă de ce a ales să își schimbe numele. În altă ordine de idei, rapperul – care este căsătorit cu starleta TV Kim Kardashian West și care a suferit o cădere nervoasă în 2016 – a dezvăluit în iunie că mai mereu are gânduri suicidale. „Mă gândesc să mă sinucid tot timpul. Asta este mereu o opţiune. După cum a spus Louis C.K: ‘Merg după manual. Cântăresc toate variantele.’”, a spus Kanye West, potrivit ContactMusic.
Într-un intrerviu pentru ziarul New York Times, autorul hit-ului ‘Famous’ a spus: „Pur şi simplu am această chestie, nu am făcut-o, dar mă gândesc mereu la ea. Dar dacă nu m-aş gândi mereu la asta, poate că ar fi mai multe şanse să se întâmple.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava