Concert pascal
MOPAN Suceava

Formația de handbal masculin CSU din Suceava a reluat pregătirile pentru viitorul sezon competițional în primul eșalon valoric. Reunirea lotului s-a produs la începutul acestei săptămâni pe stadionul Areni, la primul antrenament din această vară fiind prezenți și cei doi jucători înregimentați în intersezon, portarul Mihai Merlă (CSM București) și interul dreapta Eduard Iordachi (HC Buzău).

În următoarele zece zile, universitarii se vor pregăti în localitate, după care o parte din lot va pleca în Muntenegru, pentru Campionatul European Universitar, programat în perioada 8-14 iulie, la Podgorica.

În cadrul pregătirii de vară din intersezon, gruparea suceveană va organiza pe 4 și 5 august Memorialul „Mihai Mironiuc”, la care au fost invitate să participe alte trei formații din Liga Națională, Minaur Baia Mare, CSM Bacău și CSM Sighișoara.

Pe 11 și 12 august, echipa antrenată de Petru Ghervan, Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei se va afla pe tabloul unui turneu amical, la Turda, după care, pe 19 și 20 august, va participa la Supercupa României.

”Cu siguranță vor mai veni jucători noi la echipa noastră și vom promova tineri din pepiniera proprie” a spus profesorul Petru Ghervan.

CSU Suceava va debuta în noul sezon al Ligii Naționale pe data de 26 august.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava