Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii, CSU Suceava a reușit pe ultima sută de metri să realizeze un meci amical util în compania echipei CSM Bacău, component a Ligii Naționale de handbal masculin. Sucevenii au fost conduși pe banca tehnică de directorul sportiv Petru Ghervan și au înfruntat o formație băcăuană lipsită și ea de antrenorul principal Adrian Petrea, dar și fără mulți titular.
În pofida acestui lucru, jocul a fost unul bun pentru bucovineni în condițiile în care pauzele din campionat sunt lungi, iar jocurile puține. Oricum, tehnicienii suceveni anunțaseră faptul că vor să contracteze cât mai multe jocuri de pregătire în compania unor grupări puternice pentru a-și putea menține forma competițională și a-și verifica potențialul.
Prima repriză s-a încheiat cu avantajul de două goluri ale gazdelor, însă sucevenii au revenit în partea secundă, au echilibrat jocul și au încheiat la egalitate meciul cu băcăuanii, scor 37-37.

CSU Suceava: Duman, Andrei – Oancea 9, Loic 7, Popia 6, Lupu 4, Popa 3, Kobzii 2, Pintilei 1, Cozorici 1, Leordean 1, Tofănel 1, Vizitiu 1, Mihalcea 1, Alupoaei.
Antrenor: Petru Ghervan.

sursă foto: www.handbalmania.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava