Concert pascal
MOPAN Suceava

Formațiile de prima ligă CSU Suceava și CSM Bacău s-au întâlnit la mijlocul acestei săptămâni într-un meci de pregătire în sala „Dumitru Bernicu”. Partida a fost un bun prilej pentru antrenorii Bogdan Șoldănescu și Leonard Bibirig de a rula loturile avute la dispoziție. La capătul unui joc în viteză, universitarii s-au impus cu scorul de 34-31.

„Ținând cont că a fost primul meci după o perioadă lungă de pauză, ne declarăm mulțumiți. Pe undeva era normal să apară și nesincronizări, însă ne-a interesat în primul rând efortul fizic, iar jucătorii noștri au putut susține un ritm intens pe toată durata partidei”, a precizat Bogdan Șoldănescu, antrenorul principal al celor de la CSU.

Handbaliștii suceveni mai au programate două amicale până la startul campionatului, pe 24 ianuarie, în deplasare, revanșa cu CSM Bacău, și pe 26 ianuarie, pe teren propriu, cu CSM Vaslui.

Liga Zimbrilor se va relua în primul weekend din luna februarie, cu meciurile etapei a 15-a, atunci când CSU Suceava va primi vizita Universității Cluj. Meciul va avea loc sâmbătă, 3 februarie, de la ora 17:00. Gruparea suceveană începe anul pe locul 9, la egalitate de puncte cu ocupanta locului 8, CSM Bacău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava