Concert pascal
MOPAN Suceava

La mai puțin de două zile distanță de confruntarea din campionat, încheiată cu victoria universitarilor, cu scorul de 34-30, formațiile Politehnica Timișoara și CSU Suceava s-au întâlnit în Cupa României, tot în sala „Constantin Jude” de pe malul Begăi. Câștig de cauză a avut și de această dată trupa antrenată de Bogdan Șoldănescu, care s-a impus la final cu 35-32 și s-a calificat în optimile competiției.

Suceveni au început bine partida, astfel că jumătatea primei reprize au ajuns să beneficieze de un avans de patru goluri pe tabela de marcaj, 12-8. Încurajați de public, bănățenii au revenit în meci și au intrat în avantaj la cabine, 18-17. Timișorenii au reușit să se mențină la conducere până în minutul 49, atunci când „alb-albaștrii” au apăsat pe pedala de accelerație și s-au desprins decisiv.

CSU Suceava: Dragoș Podovei (6 intervenții, un gol), Mihai Merlă (2), Darius Makaria – Botond Balazs (7 goluri), Bogdan Mănescu (7), Cătălin Zarițchi (6), Alex Dascălu (5), Cosmin Lupu (4), Andrei Bruj (1), Eduard Iordachi (1), Alexandru Bologa (1), Vencel Csog (1), Albert Vizitiu (1), Adrian Tîrzioru, Pavel Loic, Alexandru Focșăneanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava