Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii, gruparea CSU Suceava a debutat în noul sezon al Diviziei A, pe terenul formației Politehnica Iași. Sucevenii au dominat autoritar partida și s-au impus clar, la final, cu scorul de 30-19.
“A fost o victorie meritată. Am început puțin mai greu partida, probabil jucătorii au resimțit tracul debutului. Ușor, ușor însă ne-am intrat în ritm, iar adversarii nu ne-au mai pus probleme. Am profitat de ocazie și am rulat tot lotul avut la dispoziție. Sper ca de la meci la meci să evoluăm din ce în ce mai bine”, a declarat antrenorul Adrian Chiruț.
CSU Suceava: Duman (1 gol), Andrei – Lupu (6 goluri), Cozorici (6), Oancea (3), Pintilei (3), Leordean (3), Popia (2), Barb (2), Vizitiu (2), Popa (1), Tofanel (1), Burbulea, Sora, Loic si Mihalcea.
În afară de CSU Suceava și Politehnica Iași, din Seria A a Diviziei A mai fac parte formațiile Magnum Botoșani, CSU Galați și CSU Târgoviște. Din cauza numărului redus de competitoare, în sezonul regulat se vor juca două tururi și două retururi, după care primele două clasate din cele patru serii se vor califica la turneul semifinal.
În condițiile în care în runda a doua vor sta, universitarii vor juca pentru prima oară în fața propriilor suporteri abia pe 6 octombrie, contra formației CSU Târgoviște.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava