Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa Universității “Ştefan cel Mare” din Suceava a cucerit un nou titlu universitar de campioană națională la handbal masculin.

Echipa condusă de Petru Ghervan, Bogdan Şoldănescu și Iulian Andrei și-a adjudecat trofeul, după ce s-a impus la finele săptămânii trecute, în sala “Dumitru Bernicu”, în finala competiției, în fața reprezentantei Universității “Vasile Alecsandri” din Bacău, cu scorul de 36-23 (16-13).

Handbaliștii de la USV au ajuns în finală, după ce au câștigat grupa din care au făcut parte cu două victorii: 28-23 cu Universitatea “Ovidius” din Constanța și 22-21 cu Universitatea din Pitești.

Podiumul final a fost completat de echipa Universității din Pitești, care a trecut în finala mică, cu scorul de 41-15, de reprezentanta Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București.

“Este o realizare importantă pentru noi și ne bucurăm că am cucerit  un nou titlu de campioană. Așteptăm cu interes să vedem dacă se vor găsi bani la Minister să mergem la Campionatul European din Polonia, unde, dacă vom participa, vom fi cu siguranță printre echipele favorite să câștige trofeul”, a declarat antrenorul Bogdan Şoldănescu.

Echipa Universității „Ştefan Cel Mare” s-a bazat la această competiție pe următorul lot de jucători: Eduard Duman, Ionuț Andreescu, Robert Furak, Cosmin Lupu, Alexandru Bologa, Alexandru Dascălu, Leonard Ştefan, Claudiu Lăzurcă, Pavel Loic, Adrian Tîrzioru, Iulian Roșu, Adrian Urdă și George Mihalcea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava